Motorola Edge 20 Pro Ontvangt Android 13-update

Nadat Motorola onlangs een Android 13-update uitrolde naar de Motorola Edge 30 Pro, rolt de fabrikant dezelfde update nu ook uit naar de Motorola Edge 20 Pro. Het is slechts de tweede Motorola-smartphone die de Android 13-update kan downloaden.

Maak jij gebruik van een Motorola Edge 20 Pro uit 2021, dan kun je elk moment een notificatie verwachten waarin staat dat je de Android 13-update kunt downloaden. De nieuwste versie van Android brengt een hoop verbeteringen en nieuwe functies met zich mee en de update installeert ook de beveiligingspatch van maart 2023. Deze patch dicht weer enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem.

Na de installatie van Android 13 kun je onder andere gebruikmaken van de vernieuwde mediaspeler, meer privacy-opties en een uitgebreider Material You-design. Uiteraard zijn er ook op de achtergrond verbeteringen doorgevoerd, die de stabiliteit van de smartphone moet verbeteren. Je ontvangt een notificatie zodra je de update kunt installeren of je kunt handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.