Samsung Galaxy S23 FE en A52s Ontvangen December-update

Samsung heeft het maar druk met de uitrol van updates. Nadat Samsung onlangs al een Android 14-update uitrolde naar de Galaxy A52s, staat nu ook de beveiligingspatch van december klaar om te downloaden. Dezelfde beveiligingsupdate is ook beschikbaar voor de Galaxy S23 FE.

De beveiligingspatch van december 2023 staat klaar voor de Galaxy A52s en de Galaxy S23 FE. De patch bestaat uit enkele tientallen fixes van Google en Samsung, die kwetsbaarheden op de smartphones aanpakken. De update voor de Galaxy S23 FE is 275MB groot en brengt verder geen nieuwe functies met zich mee. De Galaxy S23 FE is sinds kort in Nederland verkrijgbaar voor 699 euro.

De update voor de Galaxy A52s is 305MB groot en brengt ook geen nieuwe functies met zich mee. Wel is het mogelijk dat Samsung bij beide smartphones stabiliteitsverbeteringen en bugfixes heeft doorgevoerd. Updates rollen in fasen uit waardoor het een aantal dagen kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.