Eerste Smartphones Ontvangen Beveiligingsupdate Van November 2019

google-pixel-3Het is weer een nieuwe maand en dus is het tijd voor een nieuwe beveiligingsupdate. Google heeft de beveiligingspatch van november nu uitgerold naar de Pixel-smartphones van het bedrijf. Gebruikers van verschillende andere smartphones melden dat ze de update ook al kunnen downloaden.

Google heeft de nieuwste beveiligingspatch vrijgegeven en uitgerold naar de Pixel-smartphones van het bedrijf. Dit keer zijn 38 kwetsbaarheden verholpen waarvan er acht als kritiek worden beschouwd. De update komt binnen op de Pixel (XL), Pixel 2 (XL), Pixel 3 (XL) en Pixel 3a (XL). Ook gebruikers van de Essential Phone kunnen de patch van november al downloaden. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via ‘Instellingen‘ -> ‘Systeem‘ -> ‘Systeem-update‘.

Uit de reacties op AndroidWorld blijkt dat Samsung ook al is begonnen met de uitrol van de november beveiligingspatch. Zo zou de update al binnenkomen op de Galaxy S10-serie, de Note10-serie en de Galaxy A50.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.