Rechtstreeks vertalen met Word Lens

Voor velen staat de vakantie voor de deur en gaat de reis binnenkort richting het zuiden, richting de zon. In dat geval is de app Word Lens erg handig. Die vertaalt namelijk teksten. Het enige wat je er voor hoeft te doen is de tekst die je vertaalt wilt zien, voor de lens te houden en de app vertaalt het in real time.

Het grote voordeel van Word Lens is dat de app offline werkt. Je hoeft dus niet aan je data-abonnement te denken als je in Spanje bent. De app is niet gratis en kan nog maar een paar talen aan. Word Lens staat voor 4 euro in Google Play. Standaard wordt er 1 mogelijkheid om te vertalen meegeleverd. De beschikbare vertaalpakketten zijn Engels – Frans, Engels – Spaans en Engels – Italiaans. Wil je er meerdere hebben, dan kunnen die in-app worden gekocht.

Word Lens was al een tijd beschikbaar voor de iPhone, maar heeft nu ook de overstap naar Android gemaakt. De app is met 17 MB aan de grote kant. Wil je niet meteen 4 euro uitgeven om Word Lens te kopen, dan is er ook een demo-versie beschikbaar.

Klik hier om de app Word Lens te downloaden en hier voor de demo-versie.

Bron: Android Headlines

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.