De nieuwste rage op het gebied van online gamen

Online gamen kun je overal waar je de beschikking hebt over een goede internetverbinding. Gewoon met je smartphone even inloggen en een spelletje spelen, terwijl je in de wachtkamer zit, in de trein of gewoon thuis op de bank. Maar wist je dat je hiermee zelfs geld kunt verdienen? Als je goed bent in het spelen van behendigheidsspellen, ben je een ander te snel af en verzilver je uiteindelijk de gescoorde punten in de vorm van keiharde euro’s. Dat is in deze dure tijden mooi meegenomen! Het verdienen aan het spelen van computerspellen is de nieuwste rage en de mogelijkheden zijn enorm groot.

Geld verdienen

Het is misschien even wennen aan het idee. Voor veel mensen klinkt geld verdienen met online met online spelletjes als iets dat te mooi is om waar te zijn. Immers, veel mensen speelden altijd al spelletjes, maar hebben er nooit bij stilgestaan dat dit meer kan zijn dan een eenvoudig tijdverdrijf. Toch is het eigenlijk een voor de hand liggend concept. Elke speler legt een klein bedrag in om het spel te spelen. Na afloop krijgt de winnaar het overgrote deel van de pot. Een klein deel gaat naar het platform en de verliezende spelers krijgen niets.

Vaardigheid loont

Voor de meeste mensen zal het niet weggelegd zijn om hiermee torenhoge winsten te maken. Maar ook met een paar tientjes winst heb je al meer bereikt dan wanneer je zo’n spel zonder inleg zou hebben gespeeld. De echte gamers zijn in staat om meer dan een ton bij elkaar te harken. Dat is meer dan twee modale jaarsalarissen bij elkaar. Je moet dan wel heel vaak spelen, want gemiddeld win je per spel enkele euro’s tot misschien een tientje of iets meer. Die winst kun je weer opnieuw inzetten, maar je kunt het ook laten uitbetalen, mits je minimaal een tientje op de teller hebt staan.

Populaire spellen

Je kunt op deze manier diverse bekende spellen spelen. Dit stelt je in de gelegenheid om het spel te kiezen waar je het meest vaardig in bent. Populaire spellen zijn Solitaire, Bubble Shooter en Airport Bingo, maar ook Block Puzzle, Sudoku en Bowling Champion worden veel gespeeld. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en je speelt deze spellen altijd tegen een echte tegenstander, dus niet tegen een computer. Hierdoor komt het dus echt volledig aan op jouw behendigheid.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.