Introductie Motorola Razr 2022 en Edge 30 Ultra Op 11 Augustus

Motorola was van plan om de Razr 2022 en de Edge 30 Ultra een aantal dagen geleden al te introduceren, maar op het laatste moment besloot de fabrikant de lancering uit te stellen. De nieuwe introductie staat nu ingepland op 11 augustus.

Komende week krijgen we een hoop nieuwe producten te zien. Zo heeft Samsung op 10 augustus een evenement ingepland voor de introductie van de Galaxy Z Flip 4 en de Z Fold 4 en zal Motorola een dag later de Razr 2022 en de Edge 30 Ultra introduceren. Op Chinese social media heeft Motorola een teaserafbeelding van de Razr 2022 gedeeld. De afbeelding toont het QuickView-scherm met daarop de tijd en datum waarop de introductie zal plaatsvinden.

Motorola zal de smartphones eerst in thuisland China introduceren en naar verwachting zullen Nederland en België snel volgen.

De Razr 2022 krijgt onder andere een Snapdragon 8+ Gen 1 processor en grotere schermen dan zijn voorganger. Daarnaast zal de adviesprijs een stuk lager zijn. De Edge 30 Ultra is ook een high-end smartphone. Motorola rust de Edge 30 Ultra onder andere uit met een 200MP hoofdlens en een 144Hz scherm met gebogen schermranden. De accu heeft een capaciteit van 4.500 mAh en kan met 125W snelladen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.