Samsung Galaxy Z Flip 5-teaser Toont Design Zonder Kier

Samsung heeft een teaser gedeeld voor de introductie van de Galaxy Z Flip 5. Deze teaser toont de zijkant van de opvouwbare smartphone. Hieruit kunnen we opmaken dat de smartphone een nieuwe scharnier krijgt, waarbij geen kier meer zichtbaar is tussen beide schermhelften. De officiële introductie van de Galaxy Z Flip 5 zal morgen plaatsvinden.

Samsung zal de Galaxy Z Flip 5 samen met een aantal andere producten morgen 26 juli officieel introduceren. Een teaser geeft alvast een belangrijk detail weg. Dichtgeklapt liggen beide schermhelften van het opvouwbare scherm namelijk plat op elkaar. Hierdoor is de “hinge-gap”, die zichtbaar is op oudere generaties van de smartphone, verdwenen. Hierdoor is de kans dat stof en andere rommel door de kier valt en het scherm beschadigd een stuk kleiner. Ook ziet het strakkere ontwerp er gewoon een stuk mooier uit.

Tijdens de Samsung Galaxy Unpacked presentatie, die morgen 26 juli zal plaatsvinden, krijgen we naast de Galaxy Z Flip 5 nog een aantal andere producten te zien. Zo kunnen we uitkijken naar de Galaxy Z Fold 5, de Galaxy Watch 6, de Watch 6 Classic en de Galaxy Tab S9-serie.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.