“Alle Details Van Motorola One Action Uitgelekt”

Motorola-One-ActionDe Motorola One Action heeft korte tijd op de Duitse versie van Amazon gestaan, waardoor vrijwel alle details zijn uitgelekt. Zo weten we over welke specificaties de smartphone beschikt, hoe de smartphone er uit ziet en hoeveel je ervoor moet betalen.

De Motorola One Action is een Android One-smartphone die is uitgerust met een 6,3-inch langwerpig scherm met een resolutie van 2520 x 1080 pixels, dunne schermranden en een kleine uitsparing voor de 13MP selfie-camera. Achterop vinden we een driedubbele camera bestaande uit een 13MP en 5MP lens. Het is nog onduidelijk welke resolutie de derde lens heeft. De camera, die Motorola ‘Action Cam’ noemt, heeft een 117 graden kijkhoek.

Motorola-One-Action-wit

Intern vinden we een Exynos 9609-processor van Samsung, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3500 mAh-accu. Opladen gaat via de usb-c aansluiting.

Volgens WinFuture is de Motorola One Action vanaf 13 september verkrijgbaar. De smartphone kost 299 euro en draait uit de doos op een kale versie van Android 9.0 (Pie).

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.