Deze 6 Samsung-smartphones Ontvangen Nieuwe Beveiligingsupdate

Samsung heeft een nieuwe beveiligingsupdate uitgerold naar verschillende smartphones van het bedrijf. De Galaxy S21 FE, de Galaxy A22, de Galaxy A33, de Galaxy A13, de Galaxy A53 en de Galaxy Z Flip 3 kunnen allemaal een nieuwe beveiligingspatch downloaden.

Nadat Samsung vorige week de beveiligingspatch van oktober naar verschillende smartphones uitrolde, kunnen gebruikers van andere toestellen nu ook een beveiligingspatch installeren. Zo kunnen mensen met een Samsung Galaxy S21 FE nu ook de patch van oktober 2022 downloaden. Dezelfde patch komt ook binnen op de Galaxy Z Flip 3, de populaire Galaxy A53 en de voordelige Galaxy A13.

Ben je in het bezit van een Galaxy A33, dan staat de beveiligingspatch van september 2022 voor je klaar. In de update voor de Galaxy A33 worden ook nog een aantal systeemverbeteringen en updates voor systeem-apps doorgevoerd. De update met de september-patch staat ook klaar voor de Galaxy A22, maar deze update lijkt naast de beveiligingspatch verder geen andere verbeteringen met zich mee te brengen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.