OnePlus 10T Ontvangt Android 13-update

Goed nieuws voor mensen met een OnePlus 10T. OnePlus is namelijk begonnen met de uitrol van OxygenOS 13, dat is gebaseerd op Android 13. De update voor de OnePlus 10T brengt verschillende verbeteringen met zich mee.

Nadat OnePlus de Android 13-update eerder al uitrolde naar de wat oudere OnePlus 9, 9 Pro, 8 Pro en 8T komt de update nu ook binnen op de OnePlus 10T die de fabrikant in augustus op de markt bracht. De OxygenOS 13-update brengt onder andere het ‘Aquamorphic’-design met zich mee. Dit design is gebaseerd op de vloeiende eigenschappen van water en maakt gebruik van kleuren die visueel comfortabeler moeten zijn voor de gebruiker.

Ook heeft OnePlus de ‘Meeting Assistant’ toegevoegd. Deze nieuwe functie moet er voor zorgen dat je tijdens vergaderingen minder snel bent afgeleid. Daarnaast heeft OnePlus een wereldklok-widget, een verbeterde Always-on-display, een verbeterde Quick Settings menu en een Sidebar Toolbox toegevoegd. Op de achtergrond zijn nog wat optimalisaties doorgevoerd die voor een stabieler geheel moeten zorgen.

De Android 13-update rolt als eerste uit naar mensen die hebben deelgenomen aan het betaprogramma. Daarna komt de update snel binnen op de rest van de OnePlus 10T-toestellen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.