Samsung Galaxy S20-serie Ontvangt Augustus-update

Samsung rolt de allernieuwste beveiligingspatch uit naar een aantal nieuwe smartphones. Dit keer kunnen de toestellen in de Galaxy S20-serie de beveiligingspatch van augustus installeren.

Samsung heeft de beveiligingspatch van augustus 2023 al naar een hoop smartphones uitgerold. Zo kwam de update eerder al binnen op de smartphones in de Galaxy S23-, S22- en S21-series. Ook rolde de update al uit naar de Galaxy S20 FE. Inmiddels kunnen ook de gebruikers van de Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en de Galaxy S20 Ultra de beveiligingspatch bijwerken naar die van augustus 2023.

De beveiligingsupdate voor de Galaxy S20-serie is zo’n 200MB groot en brengt verder geen nieuwe functies met zich mee. Wel is het mogelijk dat er op de achtergrond wat prestatie/stabiliteitsverbeteringen zijn doorgevoerd. Samsung rolt updates in fasen uit, waardoor het een aantal dagen kan duren voordat de update bij iedereen is aangekomen. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.