Samsung Galaxy S20- en S22-serie Ontvangen December-update

Een paar dagen nadat Samsung de beveiligingsupdate van december uitrolde naar de Galaxy S23-serie, staat dezelfde update nu ook klaar voor de smartphones in de Galaxy S20- en S22-serie.

De beveiligingspatch van december 2023 is nu te downloaden op zes nieuwe Samsung Galaxy-toestellen. Het gaat om de Galaxy S20, de Galaxy S20+, de Galaxy S20 Ultra, de Galaxy S22, de Galaxy S22+ en de Galaxy S22 Ultra. De nieuwste beveiligingsupdate bestaat uit enkele tientallen patches van Google en Samsung, die de laatste kwetsbaarheden in het besturingssysteem aanpakken. Na de installatie zijn de smartphones weer wat beter beschermd zijn tegen kwaadwillenden.

De update brengt geen nieuwe functies met zich mee, maar het kan zijn dat Samsung op de achtergrond wel wat stabiliteitsverbeteringen en bugfixes heeft doorgevoerd. Updates rollen in fasen uit, waardoor het een paar dagen kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.