Pebble Introduceert Metalen Pebble Time Steel en “Smartstraps”

Pebble Time SteelDe Pebble Time, Pebble’s nieuwste smartwatch die later dit jaar op de markt zal verschijnen komt ook in een metalen uitvoering. De zogeheten Pebble Time Steel is slechts 1mm dikker, maar gaat drie dagen langer mee op een volle accu.

De Pebble Time Steel bestaat uit roestvrij staal en komt in de kleuren zilver, zwart en goud. De afmetingen van de stalen versie zijn vrijwel gelijk aan die van de normale Pebble Time, maar de smartwatch gaat wel tien dagen mee op één acculading inplaats van zeven.

De Pebble Time Steel wordt geleverd met zowel een leren als een metalen bandje en is onder andere voorzien van een kleuren e-ink display, een ingebouwde microfoon, een waterdichte behuizing en nieuwe software. De Pebble Time Steel zal bij de lancering een adviesprijs meekrijgen van 299 dollar. De normale Pebble Time kost 199 dollar. Via kickstarter kan je echter een Pebble Time Steel pre-order plaatsen voor slechts 250 dollar.

Naast de stalen variant heeft Pebble ook smartstraps aangekondigd. De nieuwe Pebble smartwatches hebben nu ondersteuning voor slimme horlogebanden die zijn voorzien van extra sensoren zoals een hartslagmeter, GPS etc. Voor meer details kan je zelf een kijkje nemen op het meest succesvolste kickstarter project ooit.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.