Goede verlichting voor mobiele apparaten en computerscherm

Omdat iedereen het grootste deel van de dag naar een scherm staart, is de juiste verlichting zeker geen overbodige luxe. Naast dat er veel achter de computer wordt gewerkt, zitten we met zijn allen meer dan ooit op onze smartphone. Reden genoeg om op zoek te gaan naar extra verlichting, of in ieder geval ervoor te zorgen dat er gewerkt wordt in ruimtes waar voldoende lichtinval is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan dit natuurlijk altijd nog worden gecreëerd. Hieronder worden dan ook een aantal prima opties op rij gezet voor goede verlichting in ruimtes waar je deze kunt gebruiken.

Er is meer dan genoeg keuze wanneer je ervoor wilt zorgen dat er meer licht komt in een bepaalde ruimte, of juist beter licht. Daarvan zijn seletti lampen een mooi voorbeeld. Niet alleen zorgen ze voor goede verlichting, ze zorgen tevens voor een mooie upgrade qua decoratie. Op dit gebied is er echter nog veel meer om uit te kiezen. Lees gauw verder om de nodige inspiratie op te doen.

Goede gaming lampen

Een goede gaming of computerkamer is niet compleet zonder bijbehorende verlichting. Lampen op allerlei plekken zijn sowieso enorm in momenteel, dus dat komt goed uit. Teveel verlichting is ook niet altijd goed, dus probeer te kiezen voor een goede, gebalanceerde combinatie. Hierbij ligt het er uiteraard een beetje aan hoe de ruimte precies is qua afmetingen en natuurlijke lichtinval. Een goede keuze qua kleuren en combinaties kan natuurlijk ook geen kwaad op dit gebied. 

Ideeën voor verlichting

Qua ideeën is er meer dan genoeg te vinden momenteel. Wanneer je als Android gebruiker bijvoorbeeld al jouw apparaten mooi op elkaar hebt aangesloten, kan de juiste verlichting dit helemaal compleet maken. Een goed voorbeeld van iets wat nu steeds meer gebruikt wordt, zijn ledstrips. Hiermee kan een bureau ruimte, of apparaat een soort neonverlichting krijgen wat het stukken sfeervoller maakt. 

Verlichting op de smartphone

De meeste nieuwe smartphones hebben enorm goede verlichting. Daarbij kan het scherm enorm fel worden gezet, maar dat is niet altijd raadzaam. Het is namelijk niet erg goed voor de ogen van de gebruiker, terwijl de batterij er ook nog eens enorm snel van leeg kan gaan. Daarom helpt het om de helderheid iets lager te zetten. Het zal ervoor zorgen dat de ogen van de gebruiker een stuk minder te verduren krijgen, en het zal de uiteindelijke levensduur van de batterij bovendien verlengen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.