Crypto minen op je android toestel – hoe werkt het?

Al best een tijd wordt crypto minen steeds populairder. Meer mensen weten wat het is en hoe het moet, maar hoe zit het nu allemaal in elkaar? Kom er hier achter hoe ook jij crypto kan minen op je toestel.

Wat is crypto minen op je telefoon?

Bij crypto minen zet je jouw hardware in voor de blockchain. Je hardware wordt dus gebruikt om berekeningen mee te maken. Hiervoor krijg jij vervolgens crypto als beloning voor de informatie. Het werkt exact hetzelfde als jij wilt gaan crypto minen op je android toestel. Je zet je telefoon dan in voor deze berekeningen en krijgt hier dus crypto voor als beloning. Je vraagt je misschien af hoe dit allemaal kan op jouw telefoon. Het gaat als volgt. Je download een app die je op je telefoon zet. Deze app gaat dan vervolgens aan de slag en langzaam zal de rekenkracht van de smartphone beloont worden met crypto. Bitcoin is een van de crypto valuta’s. Het is slim om de BTC koers bij te houden en op de hoogte te blijven van deze cryptovaluta. 

Hoe kan jij crypto minen met je telefoon?

Er zijn stappen die je moet volgen wil je zelf crypto minen. Deze gaan we hier bespreken. De crypto die je verdient door de app te gebruiken wil je waar mogelijk verplaatsen naar een broker. Zo zorg je ervoor dat je uiteindelijk ook echt iets verdient met het minen. Als je de crypto niet kunt verhandelen, is de munt helemaal niks waard en heb je er dus niks aan. Om deze reden is het dus belangrijk dat je een broker kiest. Dit is dan ook stap 1. Als je een broker hebt gekozen moet je een account aanmaken. Je kunt geld storten op jouw account. Als je eerst wilt oefenen kan je ook beginnen met een demo functie en anders begin je meteen met echt geld. Tot slot ga je op zoek naar een crypto mining app die bij jou past. Er zijn veel verschillende mogelijkheden dus kijk daarom goed welke jij wilt downloaden en welke app te vertrouwen is. Vervolgens komt het echte werk, namelijk crypto minen met jouw telefoon. De crypto die je krijgt als beloning kan je vervolgens verhandelen, zodat je echt winst kan gaan maken.

Als je besluit dat je je meer wilt gaan verdiepen in crypto minen, dan is het aan te raden om zelf nog onderzoek te doen. Blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws, praat met mensen die ook crypto minen en die daar al winst mee hebben gemaakt. Door ervaringen van andere te lezen kun je je voorbereiden op wat je kan verwachten en hoe je hiermee om moet gaan. Het is best een avontuur, dus weet waar je aan begint.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.