Officieel: OnePlus Lanceert Opvouwbare Smartphone In De Tweede Helft Van 2023

OnePlus heeft tijdens het Mobile World Congress aangekondigd dat het bedrijf later dit jaar zijn eerste opvouwbare smartphone zal presenteren. De introductie zal in de tweede helft van 2023 plaatsvinden. Ook zal de fabrikant zich de komende jaren richten op het maken van een slim ecosysteem.

OnePlus heeft onlangs de OnePlus 11 op de markt gebracht, maar dit jaar zal de fabrikant nog verschillende andere producten introduceren. Een van deze producten is een opvouwbare smartphone, zo heeft OnePlus nu officieel aangekondigd. Details heeft de fabrikant nog niet gegeven, maar eerder heeft OnePlus al wel de namen ‘OnePlus V Fold’ en ‘OnePlus V Flip’ als handelsmerk vastgelegd. Deze namen doen vermoeden dat OnePlus werkt aan een concurrent van zowel de Galaxy Z Flip– als de Galaxy Z Fold-serie van Samsung.

Kinder Liu, president en COO van OnePlus, zegt het volgende:

Onze eerste vouwbare telefoon zal onze kenmerkende snelle en vlotte ervaring hebben. Het moet een echte vlaggenschiptelefoon worden die omwille van zijn opvouwbare vorm niet moet inboeten op industrieel ontwerp, mechanische technologie en andere aspecten. We willen een toestel uitbrengen dat absoluut kan tippen aan de huidige top-vouwbare toestellen op de markt.

Naast vouwbare smartphones gaat OnePlus zich de komende jaren ook richten op het bouwen van een sterker smart-ecosysteem. Met dit ecosysteem wil OnePlus zijn verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, wearables, tv’s en andere Internet-of-things apparaten met elkaar verbinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.