Oppo Deelt Teaser Voor Oppo Reno 3 Pro 5G

Oppo-Reno-3-Pro-5G-teaserOppo heeft een teaser gedeeld waarop de Oppo Reno 3 Pro 5G gedeeltelijk te zien is. De Chinese fabrikant omschrijft de smartphone als dunste dual-mode 5G-telefoon in deze prijsklasse.

Oppo zal volgende maand de Reno 3-serie in China introduceren. De Reno 3 Pro 5G is één van de toestellen in deze serie. De smartphone heeft ondersteuning voor 5G en is slechts 7,7mm dik. Hierdoor is het de dunste dual-mode 5G-smartphone in deze prijsklasse. De teaser toont dat het scherm dunne schermranden heeft en dat het scherm aan de linker- en rechterkant doorloopt. Volgens de geruchten gaat het om een 6,5-inch Full-HD+ AMOLED scherm met een 90Hz verversingssnelheid.

De interne specificaties zijn ook al opgedoken in de geruchtenmolen. Volgens de berichten beschikt de Reno 3 Pro 5G over een Snapdragon 735-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte, een 4500 mAh accu, een 32MP selfie-camera en een vierdubbele rear-camera. De rear-camera bestaat uit een 60MP hoofdlens, een 8MP telelens, een 13MP groothoeklens en een 2MP dieptelens.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.