Samsung Galaxy S21 FE, Z Fold 4 En Z Flip 4 Ontvangen April-update

Samsung heeft een nieuwe update uitgerold naar de Galaxy S21 FE, de Galaxy Z Fold 4 en de Galaxy Z Flip 4. De update installeert de beveiligingspatch van april 2023 en dicht weer enkele tientallen kwetsbaarheden in het besturingssysteem.

De beveiligingspatch van april 2023 is de allernieuwste beveiligingspatch die Google heeft uitgerold. Beveiligingspatches bevatten tot enkele tientallen oplossingen voor kwetsbaarheden die de veiligheid van het toestel in gevaar kunnen brengen. Samsung voegt doorgaans zelf ook nog een aantal patches toe die specifiek zijn gericht op de smartphones van de fabrikant.

Naast de beveiligingspatch installeert de update ook de ‘Image Clipper’-functie op de drie smartphones. Samsung introduceerde deze functie op de Galaxy S23-serie. Image Clipper maakt het mogelijk om objecten uit foto’s te knippen door deze lang ingedrukt te houden. Vervolgens kun je de uitgeknipte objecten bijvoorbeeld gebruiken als losse sticker.

Je ontvangt een notificatie zodra de april-update klaarstaat voor jouw toestel. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de Galaxy S21 FE, Z Fold 4 of Z Flip 4.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.