Gave Samsung Galaxy A8 Hoesjes

Samsung-Galaxy-A8De Galaxy A8 is een nieuwe smartphone van Samsung met het uiterlijk van een vlaggenschip-toestel, maar het innerlijk en de prijs van een mid-range toestel. Deze combinatie maakt de smartphone erg aantrekkelijk. Wanneer je de Galaxy A8 koopt wil je de smartphone natuurlijk niet beschadigen. Daarom hebben wij hieronder een aantal leuke beschermhoesjes op een rijtje gezet, die je voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen.

Op Shop4hoesjes worden verschillende Galaxy A8 hoesjes aangeboden die je al vanaf iets meer dan 10 euro kunt kopen. Je hebt de keuze uit hard-back hoesjes, zachte hoesjes, wallet hoesjes en flip case hoesjes. Kortom, genoeg opties.

Hou je van simpel en wil je puur de achterkant beschermen van krassen of vallen, dan is de Harde Back Case Carbon of de Harde Back Case Hout een goede keuze. Beide hoesjes kosten momenteel slechts €14,36.

Samsung-Galaxy-A8-hard-case

Breng je regelmatig bankpasjes met je mee, dan ben je misschien op zoek naar Samsung Galaxy A8 hoesjes met extra vakjes. Zo kun je kiezen voor de Wallet Case, die extra ruimte heeft voor bankpasjes, maar ook gebruikt kan worden als standaard voor de Galaxy A8. Daarnaast beschermt de Wallet Case niet alleen de achterkant van de smartphone, maar ook het scherm. De Wallet Case kost slechts €14,95.

Samsung-Galaxy-A8-Wallet-Case

Op Shop4hoesjes zijn meer dan honderd verschillende hoesjes te koop voor de Galaxy A8. We raden daarom aan om zelf eens door de webwinkel te surfen. Wie weet kom je een hoesje tegen die perfect bij jouw stijl past.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.