HTC U Ultra en HTC U Play Officieel Gepresenteerd

HTC U UltraHTC heeft zojuist twee nieuwe smartphones voor de nieuwe U-serie geïntroduceerd. Het gaat om de nieuwe vlaggenschip HTC U Ultra en de mid-ranger HTC U Play.

De HTC U Ultra is de krachtigste van de twee en beschikt over een 5.7-inch QHD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels met daarboven nog een 2-inch scherm. Dit kleine display toont de HTC Sense Companion-notificaties, je favoriete contacten, apps, herinneringen en andere notificaties.

Intern vinden we een 2.1GHz Qualcomm Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslaggeheugen, een 12 megapixel UltraPixel-camera aan de achterkant, een 16 megapixel UltraPixel-camera voor het maken van selfies, een 3000mAh accu, een USB C-poort en een vingerafdruksensor in de homeknop.

De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) met HTC Sense Companion. Deze slimme software geeft tips en ideeën die zijn gebaseerd op jouw gewoonten. Hoe langer je Companion gebruikt, hoe accurater het wordt, aldus HTC.

HTC U Play

De HTC U Play draait op de zelfde software en beschikt over een 5.2-inch LCD-scherm met een 1080p-resolutie, een MediaTek Helio P10 octa-core processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslaggeheugen, een 16 megapixel UltraPixel-camera aan zowel de voor- als achterkant, een 2500mAh accu, een vingerafdrukscanner en een USB C-poort.

Beide toestellen liggen vanaf 2 maart in Nederland in de winkels, maar adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.