Samsung Stopt Met Oude Spraakassistent S Voice

samsung-s-voiceSamsung introduceerde in 2012 de Galaxy III samen met de S Voice-functie. S Voice ging de concurrentie aan met Apple’s spraakassistent Siri, maar een succes is S Voice nooit geworden. Acht jaar later heeft Samsung besloten om de stekker uit S Voice trekken.

Samsung stopt met S Voice. De functie is niet populair en overbodig sinds Samsung de nieuwe spraakassistent Bixby heeft gelanceerd. Vanaf 1 juni 2020 is S Voice niet meer werkzaam. Elke opdracht zal vanaf dan worden beantwoord met “I’m unable to process your request. Try again later“.

Apparaten die momenteel zijn voorzien van S Voice en geen toegang hebben tot Bixby moeten het binnenkort dus doen zonder Samsung-assistent. Samsung maakt een uitzondering voor de Gear S3- en Gear Sport-smartwatches. Deze wearables ontvangen binnenkort namelijk een update die Bixby met zich meebrengt.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. P-8R schreef:

    Dat is toevallig. Ik wilde mijn Gear S3 gaan vervangen omdat die geen Bixby heeft. Voice S verstaat je maar de halve tijd. Nu hoef ik gelukkig geen andere meer. Ben er best wel gehecht aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.