Introductie Nokia 6.3, 7.3 en 9.3 PureView Is Vertraagd

Nokia_7.2-headerVrijwel iedereen voelt de gevolgen van het coronavirus, waaronder HMD Global, de fabrikant van Nokia-smartphones. Zo zal de introductie van de Nokia 6.3, Nokia 7.3 en de Nokia 9.3 PureView later plaatsvinden dan oorspronkelijk de bedoeling was.

HMD Global zou oorspronkelijk van plan zijn om in het derde kwartaal van dit jaar een aantal nieuwe Nokia-smartphones te introduceren, maar de introductie zou nu verplaatst zijn naar het vierde kwartaal. De uitstel heeft te maken met het coronavirus, waardoor er momenteel bijvoorbeeld minder personeel op de werkvloer loopt.

In het begin van het vierde kwartaal verwachten we de introductie van de Nokia 7.3 met 5G-ondersteuning, de Nokia 6.3 met een Snapdragon 670- of 675-processor en de Nokia 9.3 PureView. De Nokia 9.3 PureView is een high-end vlaggenschip-smartphone met een Snapdragon 865-processor, een 120Hz-scherm en een 108MP camera.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Pierre schreef:

    Wat een bullshit aan geruchten weer, net de introductie van Nokia gezien maar niks geen 6.3, 7.3 of 9.3 gezien, denk dat het nu toch een ander merk wordt.
    Nokia laat de trouwe klanten die het merk trouw zijn gebleven behoorlijk in de kou staan en dit is geen gevolg van het Corina virus maar van MIS management en een Scandinavisch land onwaardig, ga jullie schamen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.