OnePlus Introduceert AI Eraser

OnePlus is van plan om dit jaar verschillende AI-functies uit te rollen naar zijn smartphones. Zo heeft de fabrikant nu de AI Eraser aangekondigd. Met de AI Eraser kun je in de galerij-app objecten uit foto’s verwijderen, waarna kunstmatige intelligentie de lege ruimte weer opvult.

AI is de nieuwe trend op smartphones. Zo introduceerde Samsung onlangs Galaxy AI op de Galaxy S24. Galaxy AI bestaat uit een pakket slimme functies die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie. Vergelijkbare AI-functies rollen de komende tijd ook uit naar smartphones van andere fabrikanten. Zo heeft onder andere OnePlus laten weten de komende maanden verschillende AI-functies te introduceren.

De AI Eraser is één van deze functies. Met de AI Eraser kun je net als met de Magische Gum op Samsung- en Google-smartphones ongewenste objecten uit foto’s verwijderen. De missende ruimte na het verwijderen van een object wordt vervolgens ingekleurd middels kunstmatige intelligentie. Een voorbeeld zien we hieronder.

OnePlus zal de AI Eraser binnenkort toevoegen aan de Galerij-app van de OnePlus 12, OnePlus 12R, OnePlus OpenOnePlus 11 en de OnePlus Nord CE 4. Een exacte datum hebben we nog niet.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.