Xiaomi Mi A1 (4GB/64GB) Alleen Vandaag Verkrijgbaar Voor €154

Google-Xiaomi-Mi-A1De Xiaomi Mi A1 is een hele populaire Android One-smartphone, die vandaag enorm is afgeprijsd. Alleen vandaag kun je de versie met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte kopen voor slechts €154. Wees er wel snel bij, want de actie eindigt morgen.

Wij hebben op Androidics.nl al eens een review geschreven over de Xiaomi Mi A1, waarover wij erg te spreken waren. Ook hebben wij dit toestel al eens weggegeven in een weggeefactie. De Mi A1 is erg succesvol vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding en de software waarop de smartphone draait. De Xiaomi Mi A1 draait namelijk op Android One, een stock-versie van Android. Smartphones met Android One ontvangen als eerste de nieuwste Android-updates.

De Xiaomi Mi A1 beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een dual-camera (12MP + 12MP) aan de achterkant, een 5 megapixel selfie-camera, een vingerafdrukscanner (achterkant), een 3080mAh accu, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en dualSIM-ondersteuning.

Om het vier jarige bestaan van GearBest te vieren is de Xiaomi Mi A1 alleen vandaag verkrijgbaar voor €154. Dat is ongeveer 70 euro voordeliger dan normaal. Voor deze prijs haal je één van de beste budget-toestellen ooit in huis. De Mi A1 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, rood en roze goud.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.