Xiaomi Mi A3 Officieel Aangekondigd

Xiaomi-Mi-A3Xiaomi heeft deze week de Xiaomi Mi A3 officieel aangekondigd. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 249 euro en beschikt onder andere over een in-display vingerafdrukscanner en een 48 megapixel camera.

De Xiaomi Mi A3 is na weken van geruchten eindelijk officieel geïntroduceerd. Net als zijn voorgangers draait de Mi A3 op Android One. Dit is een kale versie van Android die gegarandeerd drie jaar lang updates ontvangt. De smartphone beschikt over een 6,088-inch AMOLED-scherm met een HD+-resolutie en een kleine waterdruppelnotch, een Snapdragon 665-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een in-display vingerafdrukscanner, NFC-ondersteuning, een 32MP selfie-camera en een 48MP + 8MP + 2MP driedubbele camera aan de achterkant. De accu heeft een capaciteit van 4030 mAh. Ook is de 3.5mm koptelefoonaansluiting nog gewoon aanwezig.

De Xiaomi Mi A3 verschijnt op de markt in de kleuren grijs, wit en blauw en krijgt een adviesprijs mee van 249 euro. De uitvoering met 128 GB opslagruimte kost 279 euro. Het is nu al mogelijk om een pre-order te plaatsen bij Belsimpel.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.