Nieuwe Beelden En Specificaties Google Pixel 5 Opgedoken

Google-Pixel-5-Groen-renderDe introductie van de Pixel 5 komt steeds dichterbij, waardoor de smartphone ook steeds vaker opduikt in het geruchtencircuit. Zo is de smartphone nu te zien op verschillende renders in de kleuren groen en zwart. Ook zijn de specificaties uitgelekt.

De onder- en bovenstaande beelden zijn afkomstig van tech-lekker EvLeaks. We zien de Google Pixel 5 in de kleuren groen en zwart. Het scherm neemt vrijwel de gehele voorkant in beslag en heeft in de linkerbovenhoek een ronde uitsparing voor de selfie-camera. Achterop zien we een vierkante camera-module met daaronder een vingerafdrukscanner. Volgens eerdere geruchten krijgt de Pixel 5 een 6,0-inch 90Hz OLED-scherm, een Snapdragon 765G-processor met 5G-modem, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4080 mAh accu en een 12MP + 16MP dual-camera. De behuizing is waterdicht (IP68).

Google-Pixel-5-zwart-render

We krijgen de Google Pixel 5 vermoedelijk op 30 september officieel te zien, waarna de smartphone vanaf 16 oktober verkrijgbaar is. De geruchten spreken over een adviesprijs van 629 euro.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.