“OPPO Introduceert Deze Zomer Opvouwbare Smartphone Met Clamshell-design”

Volgens de laatste geruchten is de fabrikant OPPO van plan om deze zomer een nieuwe opvouwbare smartphone te introduceren. De smartphone krijgt net als de Galaxy Z Flip 3 en de Motorola Razr een langwerpig scherm en een ontwerp die we kennen van de klaptelefoon-periode. Volgens de bron krijgt de smartphone een lagere adviesprijs mee dan de Galaxy Z Flip 3 van Samsung.

De doorgaans goedgeïnformeerde bron 91Mobiles deelt dit nieuws op basis van informatie van tech-lekker Mukul Sharma. Een exacte introductiedatum heeft de bron nog niet, maar hij laat weten dat de introductie van de nieuwe Oppo-smartphone maximaal eind september zal plaatsvinden.

Hoewel de eerste opvouwbare smartphones  zijn uitgerust met een extra groot scherm, zodat de smartphone ook als tablet te gebruiken is, zijn juist de kleinere Galaxy Z Flip-telefoons van Samsung erg populair. De Galaxy Z Flip-toestellen hebben een langwerpig ontwerp en klappen net als de ouderwetse klaptelefoons verticaal dicht. Het is dan ook geen verrassing dat andere fabrikanten de concurrentie aangaan met deze smartphone. Zo lanceerde Huawei onlangs de P50 Pocket, heeft Motorola de Razr-serie en komt OPPO volgens de geruchten deze zomer met zijn eigen uitvoering.

OPPO heeft eind vorig jaar zijn eerste opvouwbare smartphone aangekondigd voor de Chinese markt, onder de naam OPPO Find N. Dit model heeft een groot scherm en klapt horizontaal open. De Find N concurreert met de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Huawei Mate X-modellen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.